Opleidingsorkest

In 2016 heeft het opleidingsorkest (voorheen jeugdfanfare) van Fanfare Sint Willibrordus een pauze ingelast, voornamelijk vanwege tijdelijk te weinig aanwas van jeugdleden. Het was niet reĆ«el nu een opleidingsorkest overeind te houden voor het aantal jeugdleden dat in opleiding was. Vandaar dat een pauze is ingelast. Jammer, want ons opleidingsorkest / jeugdfanfare is de oudste van heel Nederland. Maar liefst 58 jaar heeft het opleidingsorkest voor 2016 bestaan, van 1958 – 2016. We hopen op korte termijn natuurlijk weer te starten met nieuwe jeugdleden. Voor onze huidige nieuwe jeugdleden gaan we wel een opleidingstraject in gang zetten om toch de overgang van de muziekles naar de grote fanfare zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor meer informatie kunt u zeker contact met ons opnemen via het contactformulier.