Hofkapel

Sinds jaar en dag is de (Ulewappers) Hofkapel van de Neerkant een afvaardiging van muzikanten van de  fanfare. Op dit moment hebben we in Neerkant een Hofkapel van 12 man. Een groep met leeftijden variërend van 18 tot 50+ jaar. De Hofkapel is een club mensen die voor de mensen in Neerkant muziek maken in het dorp.
Dit wordt dan ook zeer gewaardeerd.

De Ulewappers Hofkapel gaat met de carnaval mee met CV de Ulewappers. Dit is de carnavalsvereniging van de  Neerkant. Maar een carnavalsvereniging zonder hofkapel / blaaskapel, dat kan natuurlijk niet. Daarom zijn wij  als fanfare ook enorm trots dat z’n grote groep ieder jaar met de vooravonden van de carnaval en de carnaval zelf muziek maakt voor de mensen in Neerkant. De Carnavalsvereniging in Neerkant is ook nog een van de  weinige verenigingen met een vaste Hofkapel in de gemeente Deurne; iets om trots op te zijn!

Voor vragen over de hofkapel: neem contact op met Coen van Horen.

Ook op de site van CV de ulewappers vindt u informatie over de hofkapel: