Tuinconcert Sint Willibrordus, Donateursloterij en Vakantie

Op zondag 24 juni gaf fanfare Sint Willibrordus het concert ‘Fanfare & Friends’. Het was tevens de seizoensafsluiting van het muzikale jaar 2018.  Het concert werd een zeer geslaagd concert in de tuin bij Bed & Breakfast ‘Sint Vincentiusstraat’ in Neerkant. Het was goed weer en onder het genot van een kop koffie begon het concert om 11:00 uur.
Er werden een aantal muziekstukken ten gehore gebracht, waarvan de volgende met solisten (vandaar ‘Fanfare & Friends’) :
– Zoutelande met als solisten op zang Lonie Walkers en Willem-Jan van der Sanden
– Valerie met als solist op zang Kim van der Linden
– The Maid of the Moor met als solist op trompet Lisa van der Aa
– Children of Sanchez met als solist op bugel Coen van Horen

Ook was op deze zondagmorgen de trekking van de donateursloterij. De prijzen waren tegoedbonnen voor Attent Neerkant of Alfred Verhuur. Hieronder zijn de winnaars van de donateursloterij weergegeven:

– 5 tegoedbonnen van € 20,- zijn gevallen op de nummers:
162 (Meistraat), 172 (Meistraat), 173 (Meistraat), 376 (Keulsebaan) en 455 (Schietbaan).
– 2 tegoedbonnen van EUR 50,= zijn gevallen op de nummers:
134 (Dorpsstraat) en 976 (Schotselaan).
We willen iedereen die een of meerdere loten heeft gekocht en daarmee onze vereniging heeft gesteund, van harte bedanken. Daarnaast willen we alle sponsoren bedanken die ons hebben gesteund in ons jubileumjaar en het publiek dat op 24 juni naar de tuin van het Sint Vincentiushuis is gekomen.

Voor nu wensen we vanuit hier iedereen een goede vakantie. Wij als fanfare beginnen weer op 17 augustus met repeteren voor ons volgende concert: zondag 23 september bij de Caratconcerten in Helmond.

Hieronder zijn nog enkele foto’s te zien van ons concert.

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/fanfarestwillibrordusneerkant/