Tuinconcert & Donateursloterij

Afgelopen vrijdag 28 juni hield de fanfare haar afsluitende concert voor dit jaar in de tuin van het Sint Vincentiushuis in Neerkant. Bijzonder was aan deze avond dat er opnames gemaakt zijn voor een heuze video. Het thema was ‘dikke soep’. De opnames zullen medio augustus klaar zijn om te bekijken. Wij zijn reuze benieuwd en ook wel een beetje vereerd dat we aan een filmopname mee hebben mogen werken. Leuk om eens mee te maken!

Naast het concertje, waarvan hieronder enkele foto’s te zien zijn, was ook de jaarlijkse uitslag van de donateursloterij op deze vrijdagavond 28 juni. Gelukkig heeft u weer volop loten gekocht, waarvoor dank. Hiermee ondersteunt u de muziekvereniging. En met deze ondersteuning kunnen wij muziek blijven maken bij evenementen in ons dorp, de Neerkant. Want wat zouden carnaval, dodenherdenking, communieviering, jubilea, sinterklaas of kerstmis zijn zonder muziek.

Omdat het een loterij betreft, zijn er ook prijzen te winnen. Hieronder zijn de winnende lotnummers weergegeven:
De winnende loten met de gewonnen tegoedbonnen voor Alfred Verhuur en/of Xandra’s Super waren als volgt:

TEGOEDBONNEN VAN EUR 20,-
nr. 001334 (Vinkenbroek)
nr. 000955 (Meistraat)
nr. 000894 (Dorpsstraat)
nr. 000628 (Hazenpad)
nr. 000845 (Dorpsstraat)

TEGOEDBONNEN VAN EUR 50,-
nr. 000364 (Heitrak)
nr. 000578 (Scheper Jannebaan)

Rest ons u een fijne vakantie te wensen, zoals ook wij een korte vakantie zullen houden om ons gaan voor te bereiden op het MAESTRO concert (zie nieuws).