Sinterklaas en Kerst

Met in 2017 in de startblokken kunnen we terugkijken op enkele jaarlijks terugkerende activiteiten waar wij als fanfare ons steentje aan bijdragen. Op 20 november kwam de Sint samen met haar pieten weer een bezoek brengen aan Neerkant. Fanfare Sint Willibrordus was hierbij weer aanwezig om de kinderen en de Sint te begeleiden door Neerkant en de middag in Internos op te luisteren met sinterklaasmuziek.

Ook bij het jaarlijkse winterconcert was de fanfare weer aanwezig om muzikale klanken te laten horen voor de kerstdagen aanvingen. De fanfare had onder andere samenwerkingen met de Oude Weelde, de Veengalm én de Musical Voices op het programma staan bij het Winterconcert. Daarnaast werden ook enkele eigen stukken ten gehore gebracht, in het kader van de winter / de kerst.

Het werd een mooie uitvoering in een volle zaal. Gemeenschapshuis de Moost toonde waar een klein dorp als Neerkant groot in kan zijn!

Afbeeldingsresultaat voor kerst