Peeltoernooi 2016

Op zondag 19 juni nam fanfare Sint Willibrordus na één jaar afwezigheid wederom deel aan het Peeltoernooi georganiseerd door Stichting Peeltoernooi. Het Peeltoernooi is een evenement waar hafabra-verenigingen (harmonie, fanfare en brassband) voor een jury muziekstukken ten gehore kunnen laten brengen (in bepaalde divisies) ter beoordeling. De aanwezige jury beoordeelt de spelende verenigingen op verschillende muzikale aspecten. Zo kun je als fanfare kijken hoe je jezelf kunt verbeteren en kan de dirigent kijken waar hij in de toekomst mee aan de slag kan om ook in de toekomst op een goede en mooie manier muziek te kunnen blijven maken.

Het reportoire dat we te horen brachten: als inspeelwerk was gekozen voor Little Portret, vervolgens werden de concertwerken Alpina Saga en The Witch and the Saint ten gehore gebracht.

Kijk door HIER te klikken ook eens op de website van Stichting Peeltoernooi, waar veel meer informatie te vinden is over het Peeltoernooi.

Hieronder staan 2 links van filmpjes van ons optreden:

Little Portrait
Alpina Saga