MAESTRO – 26 OKTOBER 2019

Op zaterdag 26 oktober zal er een bijzonder concert plaatsvinden in gemeenschapshuis De Moost, waarbij bekende Neerkantelingen (BN-ers) op de plaats van onze eigen dirigent komen te staan en voor even de leiding over het orkest krijgen. Het bekende programma van TV live uitgevoerd in de Moost.

Het belooft een mooie avond te worden en wellicht ontdekt één van de kandidaten zijn of haar passie in het dirigeren.

Kortom, mis het niet!

Via sociale media, de website en de Klepel worden de kandidaten en juryleden één voor één bekendgemaakt. Hieronder zullen de bekendgemaakte namen periodiek worden geupdate.

Op dit moment zijn de volgende maestro’s bekend gemaakt:
– Marleen Engels
– Ernst Jansz
– Dirk Joosten
– Jos Schepman
– Thea Ugen
– Dick Verdam

De jury die bovengenoemde ‘Maestro’s’ gaat beoordelen bestaat uit de volgende namen:
– Gerard Derix
– Jan Iwanow
– Jo Laumen
– Theo van Teeffelen

In de jury zit veel muziek- en dirigeerkennis bij elkaar. De Maestro’s zullen dus aan de bak moeten.

Inmiddels hebben de Maestro’s de 1e cursus gehad van onze eigen dirigent. Ze hebben middels een spoedcursus van één dag de beginselen van het dirigeren uitgelegd gekregen. In ieder geval is er al veel gelachen en hebben de Maestro’s er zin in!

Binnenkort zullen de eerste Maestro’s ook op de repetitie verschijnen om in het ‘echt’ te gaan oefenen.