Jaarvergadering 2019

Op 29 maart 2019 hield muziekvereniging Sint Willibrordus uit Neerkant weer de jaarvergadering. Op deze vergadering werd de vereniging tegen het licht gehouden en werden belangrijke besluiten en ontwikkelingen toegelicht door het bestuur. De jaarvergadering begon traditioneel met koffie en vlaai vanuit de vereniging.

Tijdens de vergadering zijn er verschillende dingen besproken. Het jaar 2018 was een relatief rustig jaar, nadat we in 2017 ons 90-jarig bestaan vierden. Het aanstaande MAESTRO-concert werd besproken en nader toegelicht. Op het moment van spreken zijn de eerste dirigenten voor dit concert bekend gemaakt. Ook werden er verschillende mensen bedankt en in het zonnetje gezet, onder andere Jules de Corte als Verenigingsman van het jaar. Jules is al jaren actief in de commissie ter organisatie van het kerstconcert, is zeer betrokken bij de vereniging en is ook het MAESTRO-concert aan het organiseren. Kortom; een verdiende keuze!

In het bestuur zijn in dit jaar ook enkele wijzigingen opgetreden. José Krekels en Femke Smeets gaan het bestuur van onze muziekvereniging verlaten. Vanuit deze kant willen we José en Femke bedanken voor de inzet de afgelopen jaren. Voor de vrijgekomen bestuursstoelen zijn William van Lith en Corné Sijben bereid gevonden om het stokje over te nemen. William zal aan de slag gaan als penningmeester en Corné als bestuurslid. Veel succes gewenst!