Jaarvergadering 2017

Op 21 april 2017 hield fanfare Sint Willibrordus uit Neerkant weer de jaarvergadering. Op deze vergadering werd de vereniging tegen het licht gehouden en werden belangrijke besluiten en ontwikkelingen toegelicht door het bestuur. De jaarvergadering begon traditioneel met koffie en vlaai vanuit de vereniging.

Tijdens de vergadering zijn er verschillende dingen besproken. Zo keken we terug op het jaar 2016, waarin we de 1e keer met de huidige dirigent Ralph Brummans deelnamen aan het Peeltoernooi. Ook was 2016 het jaar van de voorbereidingen voor ons jubileumconcert op 8 april jongstleden. Zie meer over dit jubileumconcert op deze pagina. Daarnaast namen we in 2016 deel aan het Carat concert en passeerden in het jaarverslag de andere jaarlijkse activiteiten.

Als aftredende bestuursleden werden deze vergadering Luciana Bakker en William van Lith bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Daarnaast is in Jos van der Linden een nieuw bestuurslid gevonden en is het bestuur, die doorgaan met 5 personen, toch weer compleet.

Ook werden er verschillende mensen bedankt en in het zonnetje gezet, onder andere Jos van der Linden als Verenigingsman van het jaar. Jos was de voorzitter van de commissie die het jubileumconcert organiseerde en verricht daarnaast vele hand en span diensten voor de vereniging. Jos, proficiat!
Daarnaast hadden we dit jaar vele jubilarissen, te beginnen met Pierre Martens en Jos Gerardts. Deze twee leden werden vorig jaar tijdens het zomerconcert al gehuldigd voor hun 65 jarig lidmaatschap. De muziekbond, waar wij als vereniging bij zijn aangesloten, had destijds nog geen speldje ontwikkeld voor 65 jaar lidmaatschap. Nu waren er echter toch speldjes laten maken en dus ontvingen Pierre en Jos alsnog een speldje voor deze puike prestatie!
Als 60-jarig jubilaris werd Pierre Janssen gehuldigd. Nog 5 jaar te gaan en ook Pierre mag het illustere 65-jaar speldje in ontvangst nemen. Als specialist van de triangel werd Jules de Corte gehuldigd met zijn 50-jarig lidmaatschap en werd tevens benoemd tot erelid van onze vereniging. Het was de eerste keer dat onze voorzitster iemand tot erelid mocht benoemen en hiermee was zij dus ook zeer vereerd. Als laatste werd Francien Groenen gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. De helft van Jules, maar toch ook al een hele tijd. Hierbij wensen we, ook vanuit de website, alle jubilarissen van harte proficiat met het behalen van deze mijlpalen!

Hierna werd de vergadering gesloten. Zie hieronder enkele foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author: Coen

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *