Jaarvergadering 2018

Op 20 april 2018 hield fanfare Sint Willibrordus uit Neerkant weer de jaarvergadering. Op deze vergadering werd de vereniging tegen het licht gehouden en werden belangrijke besluiten en ontwikkelingen toegelicht door het bestuur. De jaarvergadering begon traditioneel met koffie en vlaai vanuit de vereniging.

Tijdens de vergadering zijn er verschillende dingen besproken. Zo keken we terug op het jaar 2017. Het jaar waarin we ons 90-jarig bestaan vierden met een jubileumconcert en een jubileumreis naar Winterberg in Duitsland. Wat was het een schitterend jaar. Hierbij dan ook nogmaals dank aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Als aftredend bestuurslid werd deze vergadering Piet Kanters bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. Piet, hartelijk bedankt ook vanuit deze plaats. Als kers op de taart werd Piet benoemd tot erelid van onze vereniging. Super!

Ook werden er verschillende mensen bedankt en in het zonnetje gezet, onder andere Dorien Franssen en Ingrid Vollenberg als Verenigingsvrouw(en) van het jaar.

Als jubilarissen werden dit jaar Dirk Janssen (10 jaar) en Jan Iwanow (60 jaar) gehuldigd. Zeker voor Jan, die helaas vanwege een vakantie afwezig was, al een hele lange tijd. Voor Dirk wensen we hem succes ook de 60 jaar van Jan te halen.

Hierna werd de vergadering gesloten. Zie hieronder enkele foto’s.