Jaarvergadering 2018

Op 20 april 2018 hield fanfare Sint Willibrordus uit Neerkant weer de jaarvergadering. Op deze vergadering werd de vereniging tegen het licht gehouden en werden belangrijke besluiten en ontwikkelingen toegelicht door het bestuur. De jaarvergadering begon traditioneel met koffie en vlaai vanuit de vereniging.

Tijdens de vergadering zijn er verschillende dingen besproken. Zo keken we terug op het jaar 2017. Het jaar waarin we ons 90-jarig bestaan vierden met een jubileumconcert en een jubileumreis naar Winterberg in Duitsland. Wat was het een schitterend jaar. Hierbij dan ook nogmaals dank aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Als aftredend bestuurslid werd deze vergadering Piet Kanters bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. Piet, hartelijk bedankt ook vanuit deze plaats.

Ook werden er verschillende mensen bedankt en in het zonnetje gezet, onder andere …. als Verenigingsman van het jaar.

Als jubilarissen werden dit jaar

Hierna werd de vergadering gesloten. Zie hieronder enkele foto’s.