Culturen-dag

Zondag 13 september werd er door Neerkant een Culturendag georganiseerd door Leefbaar en Vitaal Neerkant.
Dit vooral om de verschillende verenigingen in Neerkant die cultuurgerelateerd zijn eens in het zonnetje te zetten.

Ook fanfare Sint Willibrordus heeft hieraan deelgenomen. Het grote orkest werd ondersteund door enkele leden van het opleidingsorkest, om te laten zien dat cultuur in Neerkant, zelfs in z’n klein dorpje, nog behoorlijk leeft.
Samen met andere zang-, toneel- en dansverenigingen werd er een wandeltocht door Neerkant opgezet en konden de bezoekers op verschillende locaties de cultuurverenigingen van Neerkant bewonderen. Door middel van een stempelkaart konden deelnemers meedingen naar prijzen tijdens de afsluitende loterij op deze middag in de Moost. Wel moest dan op iedere locatie een stempel opgehaald worden. Moniek van Heesch was de winnaar van de fanfare-prijs: een serenade! Proficiat!

De fanfare speelt meerdere malen, met ons eerste optreden om 13 uur, de laatste keer om 16 uur. De optredens van de fanfare vonden plaats in de gloednieuwe geluidsstudio van Dirk Joosten -> Trypoul. Hiervoor nog een woordje van dank richting Dirk!

Hieronder enkele foto’s: