Communiemis & Opening Dorpskern Neerkant

De muziekvereniging zal in de maand mei (2019) weer meerder malen te horen zijn bij officiële gelegenheden in het dorp. Zo zullen op zaterdag 25 mei de communicanten wederom op school worden opgehaald en worden begeleid naar de kerk, waar ze vervolgens hun eerste communie zullen ontvangen. Ook in de kerk zal er muziek ten gehore worden gebracht door de muziekvereniging.

Niet veel later in de maand, namelijk op donderdag 30 mei met Hemelvaart, wordt het nieuwe centrum van Neerkant feestelijk geopend. Tijdens een ontbijt in het dorp, waar iedereen zich voor op kan geven, zullen er optredens plaatsvinden van de verschillende culturele verenigingen van Neerkant, zo ook de muziekvereniging. Het ontbijt zal starten om 10:30 uur en duren tot 13:00 uur. Om 12:00 uur zal de officiële opening van het centrum plaatsvinden met een officiële ceremonie. Komt dat zien!

Poster opening Dorpskern