90 jaar Fanfare – Concert Diep Triest

FANFARE SINT WILLIBRORDUS UIT NEERKANT 90 JAREN JONG !!

Het jubileumjaar wordt samen met het dorp gevierd, de fanfare is namelijk een onmisbare spil in de gemeenschap. De communicanten naar de kerk begeleiden, de Sint Nicolaas viering en de Dodenherdenking. Maar ook de carnavalsvereniging wordt muzikaal ondersteund door onze Hofkapel. Wij brengen muziek in het dorp! Daarom is het niet meer dan logisch het dorp muziek aan te bieden om ons jubileum te vieren.

ONS JUBILEUMCONCERT WORDT DIEP TRIEST!
Feest met een band die Diep Triest heet.

Het klinkt onlogisch, maar het is Diep Triest al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als: Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe en Madurodam hoe het was om Diep Triest te beleven, ze zullen beamen dat het kan: Feesten met Diep Triest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong met de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.
Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. Diep Triest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Braband Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle Balle. Met andere woorden: BESTEL MAR!!!

Kom vooral allen luisteren op zaterdag 8 april 2017 in Café-Zaal Internos te Neerkant vanaf 20:00 uur. Een kaartje kost maar €12,50 en de voorverkoopadressen zijn hieronder te vinden:

Natuurlijk willen wij onze sponsoren bedanken! Zie hiervoor de pagina ‘sponsoren’.